home > Bedankkaartjes maken met je eigen foto

Bedankkaartjes bruiloft met eigen foto

Wat is er nou leuker om mensen te bedanken met een leuke bedankkaart waar jullie zelf opstaan? Gebruik een foto uit de loveshoot of van de trouwdag en maak het kaartje compleet. Gebruik leuke versieringen en schrijf je persoonlijke tekst in het lettertype van jouw keuze. Varieer met kleuren en grootte van je tekst en het wordt een prachtige kaart!

Bekijk de voorbeelden en maak je keuze!

0 kaartjes

Voorbeelden bedankkaartjes huwelijk

Word jij ook enthousiast van deze leuke voorbeelden van fotokaarten die je als huwelijksbedankjes kunt versturen? Je kunt de bedankkaarten heel makkelijk zelf bewerken.

Tip voor foto's uploaden

Wil je een bedankkaartje zelf maken? Let er dan wel op, dat wanneer je een grote foto van je trouwshoot upload dit pixelig kan overkomen, omdat de computer zelf het aantal pixels wil verkleinen. Wees niet bang; dit is alleen op het scherm. De foto wordt in goede kwaliteit gedrukt. Wil je het voor jezelf makkelijk maken? Sla dan je foto in een kleiner formaat op, voor je het uploadt. Zo zie je zelf het best hoe het kaartje eruit komt te zien.

Wanneer bedankkaartjes versturen

Wanneer verstuur je bedankkaartjes na je trouwen? Het is gebruikelijk om binnen 1 maand na het trouwen de bedankkaartjes te verzenden. Veel echtparen vinden het het leukst om ze snel mogelijk een huwelijksbedankje aan de gasten te geven of te sturen. Maar als gast weet je ook dat het ook ontzettend leuk is om na een maand terug te kunnen blikken op de trouwdag. Bespreek van tevoren met jullie trouwfotograaf dat jullie een foto willen gebruiken voor het bedankkaartje, zodat jullie zo snel mogelijk de leuke foto in huis hebt om op jullie bedankkaarten te zetten.

Wat kosten bedankkaartjes?

De kosten van bedankkaartjes met foto lopen uiteen. Het is helemaal afhankelijk van het aantal kaartjes (stapelkorting)en het soort kaarten dat jullie bestellen. Kleine bedankkaartjes kosten voor 10 tot 49 kaarten €0,85 cent per stuk. Bekijk hier al onze prijzen

De verzending is in Nederland gratis!

Aan wie bedankkaartjes versturen?

De meeste bruidsparen geven alle daggasten een bedankkaart. Je kunt dit direct na de bruiloft al geven, of er de tijd voor nemen en het later opsturen. Vaak zijn er ook feestgasten waarvan je het toch leuk vind als zij ook een huwelijksbedankje krijgen. De ene vriendin van vroeger, bijvoorbeeld, die speciaal voor je trouwen langs is gekomen. Zo speciaal! Het is leuk om ook hen een bedankkaart op te sturen.

Bedankkaartjes tekst

Wat schrijf je op een bedankkaartje? Ten eerste wil je je gasten er natuurlijk aan herinneren hoe bijzonder de trouwdag voor jullie was. Ook wil je hen vertellen dat het niet zo bijzonder zou zijn geweest als zij niet aanwezig waren. En ten slotte wil je je bruiloftsgasten uitnodigen om een keertje langs te komen om na te genieten en de trouwfoto's te bekijken. Hoe zet je dat op het kaartje? Wat vind je van de volgende bedankteksten?

 • Bedankt voor deze spectaculaire dag!
 • Superbedankt!
 • Bedankt voor uw aanwezigheid!
 • Ter herinnering aan het huwelijk van ...
 • Bedankt voor alles, het was fantastisch!
 • Wij tortelen nog even verder, van harte bedankt!
 • Bedankt voor al jullie gelukswensen.
 • Zonder jullie was het geen feest geweest!
 • We hebben ervan genoten om met jullie ons huwelijk te vieren
 • Wat een feest!! Superlief dat jullie aanwezig waren.
 • Kom na de wittebroodsweken maar eens op de koffie
 • Laten we samen ons trouwalbum een keer bekijken!
 • Komen jullie nog een keer ons nieuwe huisje bewonderen?
 • U bent van harte welkom om langs te komen.
 • De afterparty is op ... Dan vieren we ... verjaardag.
Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: