home > Bezorging

Bezorging

Fotokaarten.com drukt en verzendt elke werkdag alle orders. Vervolgens wordt het aan de postbedrijven van Nederland en België overgedragen. De levering verschilt per grootte van de order. Staat je antwoord over de bezorging niet op deze pagina, neem dan gerust contact met ons op tijdens werkdagen tussen 9:00 - 21:00 uur op nummer 085 - 743 07 61 of neem contact met ons op per mail.

Proefdruk

De proefdrukken die op werkdagen vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden, dit betekent afgeleverd bij PostNL. Deze bestellingen passen door de brievenbus. PostNL doet zijn best om het in Nederland binnen twee werkdagen te bezorgen. Wij hebben hier helaas geen invloed op. In België wordt het overgedragen aan bpost en wordt er binnen 5 werkdagen geleverd. Let erop dat in veel gebieden in Nederland op maandag geen post wordt bezorgd.

Bestelling van minder dan 20 kaartjes/enveloppen

Bestellingen met minder dan twintig kaartjes of enveloppen van fotokaarten.com worden bezorgd door PostNL. Deze bestellingen passen door de brievenbus. Vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden, dit betekent afgeleverd bij PostNL. PostNL doet zijn best om het binnen twee werkdagen te bezorgen. Wij hebben hier helaas geen invloed op. 

Bestelling van meer dan 20 kaartjes/ enveloppen

Alle bestellingen vanaf twintig kaartjes en enveloppen worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL. Voor al onze pakketbestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Bestel je op zaterdag of zondag voor 18.00uur, dan word je pakket zelfs op maandag geleverd!  Onze bezorgdagen lopen dus van maandag t/m zaterdag. Wanneer PostNL je niet thuis aantreft, en het pakje ook niet bij de buren heeft kunnen afleveren, dan proberen ze het de volgende dag nogmaals.

Bezorging in België

In België worden proefdrukken en pakketten met minder dan 20 kaartjes/enveloppen overgedragen aan bpost en wordt er binnen 5 werkdagen geleverd. Pakketten van boven de 20 kaartjes/enveloppen worden doorgaans de volgende werkdag geleverd. Let erop dat in België op zaterdag niet altijd de post wordt bezorgd.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: