home > Kerstkaarten met foto helemaal zelf maken!

Kerstkaarten met foto zelf maken!

De leukste kerstkaarten maak je natuurlijk helemaal zelf met je eigen foto's. Gebruik echte kerstkaders, sfeervolle kerstversieringen om je kaart nog mooier te maken! Het maken van je kaart gaat eenvoudig en het gebruik van onze kaarteneditor wijst zichzelf. En mocht je er toch niet helemaal uitkomen, bel ons dan gerust. We helpen je graag!

0 kaartjes

Kerst

Nog even en dat is het kerst! De kalkoen kan vast worden besteld, het gourmetstel worden afgestoft en de kerstboom worden opgetuigd. Kerstmis is dé periode om stil te staan bij het afgelopen jaar en je dierbaren of zakelijke relaties te laten weten dat je aan ze denkt. Wil je je kerstkaart persoonlijk maken? Stuur dan een kerstkaart met foto!

Kerstkaarten

Op Zoek naar kerstkaarten met foto? Stop met zoeken. Op fotokaarten.com kun je kiezen uit een grote collectie kerstkaarten met foto! Kies een kerstkaart uit ons assortiment of maak zelf je kerstkaart. Pas eenvoudig een van onze kerstkaarten aan door de voorbeeldfoto te vervangen door je eigen foto('s). Ook kun je de voorbeeldteksten aanpassen qua inhoud maar ook in kleur, grootte en lettertype.

Kerstkaarten met foto

Kerstkaarten maken, het kan weer! Kerstkaarten zijn er in vele soorten en maten, maar het leukst zijn toch wel kerstkaarten met foto. Een foto geeft een persoonlijke noot aan een kerstkaart. Wat is er leuker dan een kerstkaart met je gezin, je kinderen, je huisdieren of …. je kan het zo gek niet bedenken of je kan er een foto van plaatsen op je kerstkaart. kunnen met de juiste foto ook gebruikt worden als zakelijke kerstkaarten.

Kerstkaarten maken

Liever zelf je kerstkaart maken? Geen probleem. Ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres. Onze ontwerptool bevat diverse kerstelementen en mooie lettertypes die je kunt gebruiken om zelf je kerstkaart met foto te maken. Laat je creativiteit de vrije loop gaan en ontwerp er op los. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons. Wij helpen je graag!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: