home > Privacy

Privacy

Conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens die via deze website worden verzameld. Onder verwerken valt het verzamelen, vastleggen, ordenen en bewaren van persoonsgegevens. Wij hanteren bij de verwerking van jouw persoonsgegevens de regels van de wet op de privacy en respecteren de privacy van jou als bezoeker van onze website. Wij registreren gegevens over het gebruik van deze website. Het gaat om gegevens met betrekking tot het bezoek aan onze website evenals de gegevens die nodig zijn voor het verwerken van de bestellingen. Het gaat daarbij onder andere om bezoekersaantallen, bezochte pagina's en eigenschappen van de gebruikte webbrowsers.

Optimaliseren

Met deze gegevens kunnen wij de website verbeteren en aanpassen op de wensen van jou als gebruiker. De persoonlijke informatie die jij ons verschaft zal strikt vertrouwelijk opgeslagen en behandeld worden. De persoonsgegevens zijn voor intern gebruik en worden niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. Indien wij  jouw persoonlijke gegevens aan derden ter beschikking willen stellen zullen we je uitdrukkelijk hiervoor vooraf om toestemming vragen.

Bij het verzamelen van je persoonsgegevens worden onder meer kleine bestanden (‘cookies’) gebruikt, die op de computer van de bezoeker worden opgeslagen. Het gebruik van cookies is een algemeen gebruik door webshops. Wij maken gebruik van cookies om jou als bezoeker nog beter te informeren en van dienst te zijn. Als u hier geen prijs op stelt, dan kun je in jouw browserinstellingen het accepteren van cookies uitschakelen. Maar let op! Zonder cookies kunnen sommige functies van deze website mogelijk minder goed werken. Je kunt bijvoorbeeld niet meer inloggen op het beschermde gedeelte van onze website, worden kaarten, adresboeken en bestellingen niet bewaard.

Wanneer u klant bij ons wordt door het plaatsen van een bestelling of een account maakt, worden uw NAW-gegevens en bestelgegevens opgeslagen, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Daarnaast verzamelen wij geanonimiseerde statistieken via Google Analytics, Visual Website Optimizer, Bing Ads, Facebook ads en Google AdWords, daarmee verbeteren wij onze campagnes en websiteprocessen. Door een bestelling te plaatsen bij Fotokaarten.com geef je ons toestemming je e-mails te sturen op het e-mailadres waarmee de bestelling is geplaatst. Deze e-mails informeren je over je bestelling en/of je account. Ook kunnen we je promotionele nieuwsbrieven sturen met kortingsacties, nieuwtjes en tips om de mooiste kaarten te maken. Voor deze promotionele nieuwsbrieven kun je je ieder moment uitschrijven door op de uitschrijflink in de nieuwsbrief te klikken

Wij behouden ons het recht om de tekst van dit privacystatement aan te passen in verband met nieuwe ontwikkelingen. Raadpleeg deze tekst daarom met enige regelmaat wanneer u onze website bezoekt.

Meer informatie

Meer informatie over de Wet bescherming persoonsgegevens (Wpb) kunt je vinden op de website van de Rijksoverheid.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: