home > Trouwkaarten met je eigen foto maken

Maak je eigen trouwkaart met foto!

De datum vastgesteld en de trouwlocatie gereserveerd? Dan kunnen de uitnodigingen de deur uit!
Maak een heel persoonlijke trouwkaart met gebruik van je eigen foto's. Je hebt de keuze uit maar liefst
5 mooie papiersoorten en 11 verschillende kleuren enveloppen!

De mooiste dag van je leven begint met een eigen ontworpen trouwkaart!

0 kaartjes

Trouwkaarten en Save the Date kaartjes

Trouwkaarten, Save the Date en trouwen staan allemaal synoniem aan elkaar. Het een kan niet zonder het ander, net zoals jullie niet zonder elkaar kunnen. Zoek een mooie trouwkaart uit, uit onze collectie vervang de foto en bestel een echte proefdruk voor 1 euro!

Save the Date I Jullie gaan trouwen!

Het liefst schreeuw je het waarschijnlijk van de daken: Jullie gaan trouwen! (Eindelijk) ben je ten huwelijk gevraagd. Heb je er lang op moeten wachten? Alle voorbereidingen zijn nu waarschijnlijk in volle gang. Staan de datum en de locatie(s) vast? Dan is het nu tijd om je Save the Date kaarten te maken, bestellen en verzenden. Trouw je in het buitenland? Stuur dan je Save the Date kaarten met foto 1 tot 1,5 jaar van te voren, zodat je gasten vast kunnen sparen en op tijd vrij kunnen vragen. Trouw je je eigen land? Dan is het gebruikelijk om 6 - 8 maanden van te voren Save the Date kaartjes te sturen. Een Save the Date kaart met een romantische foto van jullie 2 of indien van toepassing jullie kind(eren) maakt de Save the Date kaarten compleet.

Trouwkaart met foto

Wat is er persoonlijker dan een trouwkaart? Een trouwkaart met foto! Je kunt ervoor kiezen een leuke selfie van jullie twee of jullie gezin op de foto trouwkaart zetten. Wil je het goed aanpakken? Laat dan een mooie foto maken voor een echte fotograaf. Als je op Instagram of op Google zoekt naar de term loveshoot vind je veel inspiratie en voorbeelden. Hebben jullie een huisdier? Dan is het ook leuk om hem of haar samen met jullie op de foto te zetten. Jullie huisdier hoort tenslotte helemaal bij jullie.

Bedankkaarten

Zijn jullie al getrouwd en ben je opzoek naar bedankkaarten? Bekijk dan ook onze collectie of ontwerp zelf je bedankkaartjes. Vragen? Neem contact met ons op.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: